Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Friday, 16 November 2012

Written on

Budget Corner? Yes, ini pilihan bijak!

Yeah...

Tawaran hebat untuk pembaca setia blog http://ummumuhammadfateh.blogspot.com/.


 
Saya sukakanya!!





Hubungi saya:

Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176



Read More

Share on Facebook



Wednesday, 14 November 2012

Written on

Kini ia kembali!! Penjimatan sehingga 15%

Assalammualaikum....

Promosi gempak kini kembali!!

Siapa perlukannya?

>>Ibu menyusu
>>Mereka yg nakkan kulit yg licin dan gebu
>>Mereka yg alami masalah penghadaman. apa?? sembelit??
>>Para isteri yg nk rasa mengancam di depan para suami
>>Mereka yg alami masalah resung/ alergic dsb
>>Mereka yg merancang utk hamil
>>Ibu2 yg baru abis pantang
>>MEreka yg nak kuruskan badan

Ah...pendek kata utk semua lah. Yer, utk semua golongan, semua peringkat umur, xkira tua atau muda, single atau dh berkahwin, semua pun BOLEH.

 
Yes>> Alfalfa, Raja Segala Tumbuhan.
 
Jadi jangan lepaskan peluang, rebutlah peluang keemasan ni hanya di bulan November!!
 
 




Hubungi saya:

Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Read More

Share on Facebook



Tuesday, 6 November 2012

Written on

Rugi Siapa Tidak Mencuba Alfalfa

Assalammualaikum...

Happy, happy dan sgt happy bulan November ini! Nak tahu kenapa?

Tada....



Promosi Alfalfa buy 6 free 1
 
 
Gembira tak terkata...syukur sgt2. Mungkin ada yg tertanya2 kenapalah saya sgt passionate dgn Alfalfa ni? Yes...sbb Alfalfa telah memperbaiki kehidupan saya. Alfalfa makes me confident to be a good mother and a good wife to my hubby. hehehe ~ ~
 
Baiklah, sebelum saya nak ceritakan kebaikan Alfalfa, saya just nk share kisah pengalaman hidup saya dgn Shaklee.
 
Bagaimana saya dgn tiba2 nak serius dalam Shaklee bisness? Jeng...jeng...jeng
 
Utk pengetahuan semua, saya mula menggunakan produk Shaklee masa pregnant anak ketiga. Itupun sebab di approach oleh junior saya Pn Hafsah (now dh jadi 'mak' saya dlm Shaklee. hehehe).
 
Masa mengandung, saya tidak ambil Alfalfa sebab tak digalakkan. So saya just consume Vitamin yg dicadangkan utk ibu mengandung. Ok fine...
 
Sebelum mengandung anak ketiga, saya mempunyai masalah kewanitaan. Bnyk keputihan and ada few lg masalah. Saya tak berani nk mkn jamu sebab saya dh serik kena sembelit teruk masak anak pertama. So faham2 jerlah bila xmkn apa2, supplement pun xambil...mmg I didn't feel great. Seriusly!
 
Tp hubby sgt supportive. Dia xpernah komplen ke apa, and dia sgt2 baik (tak tahu nk describe camner). Tp dlm hati saya, saya bertekad, kalau saya dpt atasi masalah saya, saya akan SHARE SHARE & SHARE dgn semua org.
 
Sampailah saya dpt info pasal Alfalfa dr group discussion di email alumni univeristi saya. Tp masatu dh pregnant anak ketiga. So xdptlah nk try Alfalfa waktu tu.
 
After deliver, saya ambil set berpantang Shaklee. Dlm set tu, ada Alfalfa. Ok, saya mkn dgn disiplinnya...until saya habis pantang, and dgn izin Allah, segala MASALAH SAYA TERUBAT. dan kerana itu lah, saya telah mewujudkan blog ini (cer tgk bila tarikh blog ni dibuat; August 2012 >> waktu tu saya baru abis pantang).
 
Dan kerana tekad saya, saya nak sangat SHARE pasal kebaikan Alfalfa. Saya tahu, kalau saya dpt bantu kaum wanita yg lain, ini adalah satu amal jariah yg saya dpt buat utk menghidupkan MAWADDAH WARAHMAH dlm rumahtangga org2 yg saya kenali.
 
Siapa yang xnak jadi mcm anak dara semula? semua nak kan? kan? kan?
 
Ok, saya rumuskan apa kebaikan Alfalfa ni:
 
 
 
Ok, saya rasa gambar di atas dh cukup nk describe kenapa saya sgt2 passionate, crazy & over excited  dgn Alfalfa ni (haha...ni dh terlalu seronok).
 
InsyaAllah saya akan ceritakan bnyk lagi kelebihan Alfalfa dlm entry2 yg akan datang. Termasuklah sharing story dr mereka yg pernah makan Alfalfa.
 
So stay tune ~ ~ ~


 

 
psst.."Hai...memang rugilah saper yg tak nak try Alfalfa ni...."
 
 

Read More

Share on Facebook



 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.