Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Thursday, 9 May 2013

Written on

Shaklee...Vitamin Orang2 Kaya??

Waduh2...banyak sungguh saya dapat feedback yang mengatakan vitamin Shaklee ni mahal...

> "Shaklee ni vitamin orang2 kaya jer..."
> "Orang2 berduit boleh lah nak makan Shaklee setiap bulan"
> "Kami makan vitamin kat farmasi jer cukup lah..."

Ok lah, intan payung, meh mak nak bagi can kat semua. Saper2 rasa Vitamin ni TIDAK MAMPU MILIK, saya ada beberapa cadangan:

1) Beli sebotol dulu Vitamin Shaklee yang mampu milik (bawah RM50), makan selama sebulan SECARA KONSISTEN, pastu bagi feedback kat saya semula

or

2) Google kat internet, baca dulu apa kebaikan makan supplemen, kenapa penting ambil supplemen, pastu cara pilih supplemen yang terbaik. Then buat keputusan nak beli Shaklee ker tak. Kalau rasa Vitamin Shaklee ni mmg d best, go back to # 1

Hah, senang x???

Ok, apa pulak jenis vitamin MAMPU MILIK dan SESUAI dangan anda? Meh, baca senarai kat bawah. 

Jom explore apa kah vitamin2 tersebut:

1) Garlic (RP: RM47.50) - 60 biji
- sangat sesuai utk orang yang ada darah tinggi, kolestrol tinggi etc


ni salah satu feedback dari my college mate about Garlic

2) Vitamin C chewable 100 mg (RP: RM37.50) - 90 biji
- sangat sesuai utk kanak2 juga orang dewasa sebagai immune booster.
- nak cantik kulit pun boleh jugak :)



3) Herb Lax (RP: RM52.50) 120 biji
- Detox product, sesuai utk saper2 yang susah sgt nak buang air besar
- sgt sesuai utk yang nak kuruskan badan
- ni hot product tau!

4) Lecthin (RP: RM52.50) 180 biji
- Fat emulsifier
- mampu memecahkan lemak2 dalam badan


cer tgk camner Lecithin Shaklee bertindak memcahkan lemak dalam badan

Gabungan mantap Herb Lax + Lecithin, menghasilkan....

Tada...



5) B Complex (RP: RM53.75) 120 biji
- B complex ni sesuai sangat2 utk ibu2 mengandung especially during 1st trimester
- Kebanyakan vitamin B complex di pasaran (local), tidak mngandungi biotin n folate - sbb dua nutrien ni adalah nutrien yg mahal
- B complex Shaklee ada asid folic utk membantu tumbesaran baby
- Juga mengandungi Vitamin B26 yang membantu ibu2 hamil dari berasa pening & loya (morning sickness)


6) Zinc (RP: RM33.75) 120 biji
- Sangat bagus utk saper2 yang baru lepas menjalani operation
- Juga bagus utk ibu2 yang baru melahirkan baby
- Zinc ni bagus utk memperbaiki luka & mengganti tisu2 sel yg baru

7) Ostematrix (RP: RM61) 120 biji
- Ni salah satu vitamin favourite saya
- sangat bagus utk sesiapa yang xsuka minum susu
- boleh baca pengalaman saya dgn Ostematrix di sini (Ostematrix)


4 tablet ostematrix bersamaa dgn 8oz susu, so saper2 yang xsuka susu, telan jer 4 biji Ostematrix ni

8) Alfalfa (RP: RM53.75) 330 biji
- ini juga salah satu vitamin kegemaran saya
- Milk booster, buang angin, n paling best, mengetatkan ehem ehem...
- pergh , mmg best makan!

Most of my customers, dari beli sikit2, dari cuma nak try2, terus jatuh cinta dgn Shaklee, n terus beli yang lagi mahal dari vitamin di atas.

Ada yang terus beli Collagen, Vivix... sebab, bagi mereka:

ALAH MEMBELI, MENANG MEMAKAI > xkan nak sumbat kat badan kita benda yang cikai2 kan???

Kalau anda mampu nak makan KFC, Pizza Hut, Kenny Rogers, Secret Recipe setiap bulan, mampu nak keluar duit tonton wayang setiap bulan, maka jangan bagi alasan yang anda tak mampu nak beli vitamin Shaklee.



Ok, sekian dulu pot pet saya petang ini. Moga ada manfaat utk semua. Oh yer, setiap pembelian dari saya, anda BERHAK utk dapatkan Jadual Eksklusif cara pengambilan vitamin. So jgn segan, jgn malu, sms, whatsapp saya jer... In Shaa Allah, saya cuba balas sebaik & sesempurna mungkin.


Wassalam...


Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?




Hubungi saya:

Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.