Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Wednesday, 1 May 2013

Written on

Susah Buat Bisness Shaklee??

Hurm, baru2 ni ada ramai yang bertanya "Susah tak nak buat bisness Shaklee ni? Banyak modal ker nak keluar utk buat bisness Shaklee ni?"

Tak kurang juga..."Alah, kak Ainul. saya student lagi, mana nak cari duit nak mulakan bisness. Shaklee ni vitamin orang2 kaya jer..."

Baiklah, saya ingin mengingatkan; TIDAK SENANG MENJADI SENANG & TIDAK SUSAH MENJADI SUSAH.

Dalam hidup ni, kalau jalan untuk SENANG tu senang dilalui, pasti ramai dah orang kaya kat dunia ni. Betul tak??

TAPI tak mustahil kalau anda NAKKKKKK sangat menjadi SENANG. Ramai yang dah melaluinya...

Saya sendiri pun tak sangka, bagaimana saya boleh sampai ke tahap ini. Ya, tahap utk retire dari alam pekerjaan pada usia yg begitu muda. Meninggalkan gaji & profession sebagai Engineer di usia tak sampai 30 tahun. Tidak pernah terfikir sama sekali....

Baiklah, apa yang boleh saya katakan, menjalankan bisness Shaklee di bawah group saya hanya perlu berbekalkan 2 perkara:

1) Keyboard
2) Usaha

Dengan berbekalkan 2 benda ni, In shaa Allah mudah anda nak jalankan bisness ni. 8 bulan saya menggunakan 2 tools ni untuk run bisness Shaklee saya, dan sekarang sudah stabil dengan 4-angka income.

Duit? Modal xada ker? Ada...hanya serendah RM75, malah ada caranya kalau anda tidak mahu mengeluarkan satu sen modal pun. Tak percaya?

Boleh hubungi saya kalau anda nak tahu lebih lanjut. Saya akan explain dgn lebih details k?


So jangan segan, jangan malu..just call/ sms/ whatsapp saya.

Sekian dulu coretan ringkas pagi ini.

Wassalam...


Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?




Hubungi saya:

Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.