Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Saturday, 3 August 2013

Written on

Kenapa Collagen Shaklee Mahal??

Collagen Powder Shaklee diperbuat dari Sisik Ikan Merah sebagai BAHAN UTAMA.

Cer tgk harga Ikan merah di pasaran; berapa sekilogram??



Fuh RM42.90 sekilo! Hah, mahal kan? kan?

Selain Sisik Ikan merah sebagai bahan utama, ianya juga ditambah dengan 7 bahan aktif:

1) Ekstrak biji Camellia Jeponica
2) Ekstrak Pfaffia
3) Kolagen Ikan
4) Ekstrak kulit kerangan laut
5) Lactobasilus acidhopilus
6) Vitamin C
7) Vitamin B2 & B6


Hah, best tak??

Dah tu, apa best nyer Collagen Shaklee ni compared to Collagen brand lain??

Of course sebab ingredient nyer BERKUALITI. Dan yang paling buat saya yakin nak minum Collagen Shaklee, sebab Shaklee dah buat kajian klinikal (clinical study) tentang keberkesanan Shaklee Collagen Powder!


Anda sanggup berkompromoi dengan kesihatan diri semata2 dgn alasan...

"Alah, baik aku beli Kolagen brand xx, dah ler murah dari Shaklee punyer"

"Syarikat ni pun ada jual Collagen...lagi mcm2 dia jual, ada tilam, ada korset, ada mesin buang toksin etc"

Senyum :)

Terpulang.... buatlah pilihan yang bijak.

Antara doktor pakar dgn doktor biasa, yang mana ada lebih yakin??

Antara baju di Jusco dgn di Giant, yang mana lebih kualiti?? (oh yer, yg ini bukan saya nak hina yer...pengalaman saya sendiri, beli kasut Ben 10 utk anak di Giant, 2 kali beli sat jer rosak, putus, tercabut..tapi kasut Ben 10 di Jusco, sampai sekarang masih elok dipakai)

Hah, fikir2kanlah yer... saya malas nak ckp banyak.

Jangan jadi mcm ni sudah...




Pendek kata, pilihlah yang berkualiti untuk dimasukkan ke dalam badan anda....

BERKUALITI, SELAMAT, BERKESAN & HALAL!!

Your Choice!

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?





Hubungi saya:


Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.