Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Friday, 15 November 2013

Written on

London...Paris....Owh Tidak!

Hah, surprise tak tajuk ni? kehkeh... saja je mlm2 ni nk luahkan perasaan.

Sesungguhnya saya sedang jeles ok?

Jeles dgn geng group Jutawan yg nak pi fly ke London, Paris esok. Arghhhh!!

Tak perlah, itulah usaha mereka pada tahun lepas (2012).

In shaa Allah thn depan giliran saya akan tiba.

Dengarnya tahun depan Shaklee nak bawa pi US, tp mayb saya tak pilih yg itu kot. Saya pilih pakej Umrah & VIP trip. Mungkin tahun berikutnya, saya akan pilih Overseas Trip...hehe.

note: Cycle Shaklee bermula Feb hingga Mac thn berikutnya (utk kelayakan ke Convention trip). So utk trip ke London/Paris esok, cycle nya adalah pada tahun lepas Feb 2012 hingga Mac 2013. Disebabkan saya start buat Shaklee pada Sept2012, maka saya tak berpeluang nak kumpul point utk ke trip kali ni. Tp in shaa Allah utk trip next year, point saya sudah mencukupi. Alamdulillah...

Ok, disebabkan saya sudah sgt jeles, dan saya pun sangatlah tak best rasa sbb tak dapat jalan2 (hubby tgh sibukkkkk sgt dgn projek nya yg dah delay, meeting je memanjang...)

Jadi, saya nak post gambar2 saya pi travel dulu2... hihi.

Tapi travel saya dolu2 bukanlah mewah, semuanya dlm lingkungan low budget trip :P

Tapi takpelah...asalkan boleh cuci mata saya skang yg dah penat ngadap cuaca di sini selalu.

Enjoyyyyy....

Paris, Winter Feb 2007





Gambar sewaktu di Bandar Paris...
 
 





Gambar sewaktu di Disneyland, Paris...
 
 
London, Summer Sept 2007
 





 
Ok, anda nak juga merasa percutian mewah ke luar Negara?

Jom join keluarga Shaklee saya!

Anda sgt2 dialukan... ahlan wasahlan :)

Sekian, gud nite...



Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?





Hubungi saya untuk khidmat konsultansi secara percuma! Juga untuk mendapatkan jadual makan vitamin yang terbaik untuk anda...


Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.