Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Tuesday, 12 November 2013

Written on

MAGIC SESSION: Bila 14 Orang Jutawan Muslimah Berbicara....

Alhamdulillah...selesai program Aura Magic Melaka.

Kenapa namanya Program Aura Magic?? Kenapa ia digelar MAGIC SESSION??

Yes, kerana programnya sungguh MAGIK! Auranya sungguh kuat!!

Official poster utk Magic Session Jutawan Shaklee yg bertempat di Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka

Kenapa Program ini dinamakn Sessi Magik??


>> Tidak pelikkah anda bila mana yang hadir seramai lebih 400 orang adalah terdiri dari golongan ibu2 beserta suami dan anak? Mereka yang datang ini bukan dari Melaka sahaja, malah dari seluruh negeri di Malaysia: Pahang, KL, Penang, Johor etc. Datang kerana satu azam; ingin menimba ilmu, ingin mengubah kehidupan mereka. Cubalah anda cari mana2 program keusahawanan yang boleh membawa anak2 bersama.... pasti tak kan jumpa!

Tgk ni..ruang utk kanak2 disediakan bagi membolehkan ibu2 hadir tanpa perlua ada halangan (anak xada org nak jaga dsb). Cuba cari, ada ke mana2 event yg boleh buat mcmni? Cer citer sikit...


>> Tidak pelikkah anda bila mana mereka yang berkongsi pengalaman hanya berpakaian sempoi, bertudung litup TANPA gaya vogue ala2 mak datin, mendokong anak sambil berceramah/ mempengerusikan event sedangkan income mereka mencecah > RM50k sebulan??

Tgk Master ni, sambil organize event, sambil jaga anak atas meja. hihi


>> Tidak pelikkah anda bila program seumpama ini yang menelan belaja yang besar (buat di hotel, makan best, kek yg besar), di biayai oleh para Masters yang sangat dermawan? Sudahlah mereka yg datang utk berikan ilmu, malah mereka sponsor lagi event seperti ini!!

Fuh, kek ni sedappp sgt tau :P


>> Tidak pelikkan anda apabila 14 orang Jutawan Muslimah berkongsi cerita & pengalaman dalam majlis yang hebat sebegini tetapi yuran yang dikenakan hanya serendah RM20 sahaja? Siap ada lunch pulak tu...(sebenarnya yuran RM20 ni hanya lah sebagai komitmen fee sebagai syarat utk mereka yg dah beri nama,  utk hadir..Kalau x hadir, maka dendanya adalah...burn RM20 tu..)


Tgk ni.. inilah dia barisan 14 org Jutawan Shaklee yang hadir berkongsi pengalaman mereka. Sempoi jer kan derang ni? Tp income...fuh!

Nah, sekarang anda faham kenapa program Jutawan Shaklee group kami ini...kami gelarkan ia sebagai MAGIC SESSION???

Anda nak tahu apa yang dikongsikan oleh 14 org Jutawan Shaklee ini??

1) Master Farah Wahida: Jana Wang yang besar dgn 5 Lampu Ajaib melalui internet

2) Master Fazliana: The Power of Duplication

3) Master Hanum: Sayalah Isteri, Ibu, SID (Shaklee Independent Distibutor), Leaders etc

4) Master Hafsah: From Zero to Heroin

5) Presidential Master Shareeza @ Kak cery: The Magic

6) Master Farihah: Mudahnya menjadi Master Coordinator

7) Master Suzie: Kejayaan Bermula Dgn Langkah Pertama

8) Master Azlin: Takluk Ketakutan Anda Menuju Kejayaan

9) Master Puteri: "Tanya Sama Pokok" Rahsia Menajdi SID yang hebat

10) Master SueGold: Manisnya Sebuah Pengorbanan

dan ada 4 org lagi yang turut berkongsi. Nak tahu lebih lanjut? Kenalah datang sendiri ke majlis sebegini. Alah, bukannya mahal pun...

Mahal ke nak dgr ilmu dari orang yg dah berjaya menggengam 5 & 6 angka sebulan?

Tahukah anda, bila saya sebut perkataan "Master", mereka yang dh bergelar Master Shaklee ni, income mereka paling MINIMUM adalah serendah RM50K sebulan??

Fuh, kerja makan gaji selama 50 tahun pun belum tentu dapat gaji RM50k sebulan!! Betul tak? Betul tak?

Oh yer..dalam majlis ini juga, turut diadakan Forum Kaum Adam dan juga Forum Kaum Hawa. Nak tahu siapa yang jadi panel utk Forum Kaum Hawa tu??

Tada....


Ok, saya yang bertudung coklat itu yer.. ahli panel yang pertama :)


Wah2x.. jangan angap saya dah jadi jutawan pulak bila mana saya jadi ahli Panel Forum ini.. income saya baru RM25K++ sebulan, masih jauh lagi jika nak dibandingkan dgn Master2 Shaklee yang hadir! In shaa allah saya pasti bakal mengenggam title Master Coordinator Shaklee suatu hari nanti! Ameen...

Oklah.. semoga tulisan ini membakar semangat anda pada hari ini! Jangan Takut untuk bermimpi... Lakarkan mimpi anda, tukarkan ia kepada REALITI! Anda pasti merasai keajaibannya!

psst: dgn Shaklee, semua impian PASTI menjadi kenyataan (Biidznillah)

sayang semua ahli Group Jutawan. walaupun kami bukanlah dari susur galur yang sama, tetapi terasa ukhwh sgt kuat bila bertemu. Rasa passion bila masing2 bercerita sesama sendiri bagaimana Shaklee has transformed our life!


Sekian dahulu cerita kali ini...

Ikhlas dr hati:

Ainul d Magic Lady :)

Jom join group Shaklee saya yang best, meriah, penuh dgn cas2 positif, penuh dgn pengisian rohani...

Hanya serendah RM65 je pun... tu pun seumur hidup..

Nak atau tak nak.. YOU DECIDE!




Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?





Hubungi saya untuk khidmat konsultansi secara percuma! Juga untuk mendapatkan jadual makan vitamin yang terbaik untuk anda...


Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.