Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Friday, 14 February 2014

Written on

I Miss UK!

Maaflah semua, lately saya memang nak "mengembarakan" otak saya ke luar negara....

Entahlah, rasa macam dipanggil2 untuk ke luar negara.

Frankly speaking, dalam banyak2 negara yang saya lawati, the most interesting, the most exciting, the most beautiful & peaceful country was UK!

Walaupun saya hanya dapat tinggal sekejap sahaja ketika di Sheffield, tetapi pengalaman datang makan ke rumah senior post grad, pengalaman beli barang grocerries di shopping UK, pengalaman beli kasut, baju ketika di outlet shopping, pengalaman menaiki kereta di jalanraya Sheffield, pengalaman makan di restoran Muslim, semuanya tidak akan saya lupakan! Serisuly best u....

Ok, abang... u damnly have to bring me there one fine day; pinky promise to me???

Jom ikut saya mengembara!



makan dgn abang di kebab restoran

outlet shopping

masa ni baru sampai je dr Msia

Makan time!

Ni hari terakhir di Sheffield, suddenly snow turun! mmg excited sgt!

Jalan2 cari barang...

Breakfast di rumah suami

Tengah tunggu train

Dalam train ke bus ni ek? xingat lak

window shopping

action je ni :P

we're in Love :)

Mari pilih sweeties...

Makan time..

Fuh manggo lassy kat sini mmg marvelous, tp xde gambar pulak

Bersama dgn mak kwn suami

Makan2 di rumah post grad. Entah apa khabar kak wan sekarang?

Di hadapan rumah kak Wan...

Tgh tunggu train nak gi beli coklat di outlet


saja tangkap gambar kedai2 di sana :P

Strawberry picking!

Hah, yg ini kena bayar tau

Pandai abg ambil gambar :P

Love u mr arrogant!

Outlet shopping lg!

Castleton mountain... yer ke ? entah, xingat


Konon2 titanic la tu :P

kereta sewa je :P

Selamat Datang ye puan2 dan tuan2


I Love this scene! So natural mcm Shaklee. hehe... :P



Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.