Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Wednesday, 2 April 2014

Written on

Silap Mata Yang Di Jamin Jadi

Mahukah anda buat satu silap mata yang dijamin jadi (dgn izin Allah)?

Silap mata yang pasti buat anda:

✔  tersenyum lebar hingga ke telinga;
✔  seolah2 berada di alam impian;
✔  mendongak ke langit dgn impian & harapan yang tinggi

Kenapa saya kata dijamin jadi?? Kerana saya sendiri telah melaluinya! 

Pada awal saya membuat "silap mata" ini, saya juga sama seperti anda...

"eh betul ke menjadi ni??"

"Eh, ye ker? mcm tak percaya je.."

Tapi tahukah anda, saya ni jenis yang tak banyak soal... bila saya dapat sesuatu ilmu, saya buat je, saya apply je...

Dan hasilnya, sungguh! Memang ia menjadi kenyataan!!

Baiklah, nak tahu apa silap matanya???

Jeng Jeng Jeng.....

Sebenarnya saya dapat silap mata ini dari salah satu email Dr Azizan.

"Magik" nya adalah....

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>

TEKNIK TAMPAL IMPIAN

Hah, macam tak perjaya je kan?? Tapi its very amazing!!

Baiklah, jom baca dulu steps utk buat magik ini.

Berikut adalah langkah2 melakukan magik ini. Sila ikut dgn teliti, kalau tidak magik ini tidak akan menjadi:

1) Potong/ print mana2 impian yang kita mahukan

cth: kita nak kereta BMW X6, kita nak ada income RM20K sebulan, kita nak melancong ke luar negara, kita nak buka sekolah tahfiz ke... pendek kata, apa sahaja impian yang u all nak; xkisahlah andai u rasa impossible nak dapat... Rule dia, tulis je dulu, terjemahkan dulu impian anda

2) Tampal gambar itu di tempat yang anda boleh lihat sebelum & selepas bangun dari tidur.

3) Senyum, yakin dan percaya bahawa anda sudah dapat impian tersebut

4) Lihat gambar itu secara konsisten dalam tempoh 30 hari pertama

5) Rasai sendiri betapa dekat impian itu dgn anda semua

Teknik ini digelar MAGIK kerana ia berkait rapat dgn "Law of Attraction"

Kita tarik impian yang kita mahukan....

Tahukah anda, 90% manusia yang hidup hidup dalam dunia ini tidak mempunyai impian??

Hidup sekadar follow the flow.... 

Sebab apa?? Sebab takut untuk bermimpi... takut tidak mampu mencapai impian tersebut. 

Sebab itu hidup menjadi stress, tertekan, tidak gembira, susah, menderita  dsb...

Jadi mari kita perbaiki hidup kita mulai saat & tempoh ini...


MAGIK ini boleh kita lakukan berkali2 setiap kali kita mengimpikan sesuatu.

In shaa Allah, MAGIK ini akan menjadikan anda insan yang sentiasa:

✔ Berani
✔ Kaya
✔ Berjaya
✔ Bersyukur
✔ Bahagia


Selamat Mencuba!!


Miracles happen when we believe. Have faith in Allah, have faith in yourself


Ainul ~ Menulis kerana passion



Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda? Atau ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka hanya duduk di rumah?





Hubungi saya untuk khidmat konsultansi secara percuma! Juga untuk mendapatkan jadual makan vitamin yang terbaik untuk anda...


Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176


Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.