Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Tuesday, 3 June 2014

Written on

Kombinasi Vitamin E + ESP; Untuk Kulit Awesome!!

Hari ni kita tak yah cerita panjang, mari kita dengar [erkongsian gembira dari para pengguna Shaklee yang sangat berpuas hati menggunakan Vitamin E + ESP.

Jom baca!!

Testimony 1:

Puan Sha: "Xnak xplain byk coz sendiri dah cuba n dah dpat hasilnya....Mmg terbaik...Mmg gojes..,"




Testimony 2:

Puan Umie: 

"Testimoni ESP+VITA E: Ni adalah testimoni sepupu merangkap customer umie. Customer ni br consume Esp+vita E selama 2 minggu dan hasilnya memang menakjubkan.

U all boleh tgk kat gambar tu.. actually kulit dia sensitif dan berjerawat batu. Semasa dia consume br 1 minggu jerawatnya dah kecut.. ramai kawan-kawan ofis dah tegur mukanya makin BERSIH, parut jerawat dah PUDAR.. muka makin CERAH..
untuk pengetahuan u all.. dlm 1 minggu dia boleh whatsapp umie hampir tiap hari sb dia excited jerawatnya dah kecut dan ada perubahan selepas menggunakan produk shaklee ni.. umie pun happy dapat tolong dia... alhamdulillah..."





Testimony 3:

Puan Sue: "Assalamualaikum...Hye guyz just nak share testimoni diri sendiri. Kesan jahitan after xcident makin samar2 dengan penggunaan ESP+ Vitamin E yang konsisten. Boleh jugak sapu Vita E tuh kat parut & jerawat kalau ada. So far sangat berpuas hati. Produk sapu2 parut yang lain mmg x jalan. Makin berjerawat kat area parut tuh lagi ada. So Shaklee jugak D BEST cos dia pelihara dari dalam and gantikan sel-sel yang dah rosak. Cuma kena bersabar, kesan kat setiap orang x semestinya sama. Start Consume Jan13 till Now. Harap2 lepas ni dah ilang terus parut tuh. Malu la kat muka. Ehe!"





Testimony 4:

Puan Nee: "» Consume esp + vit e, kulit jadi gebu & cerah. Da x perlu pakai bedak... «"




Testimony 5:

Puan Ema: "5 Bulan saya menggunakan produk Shaklee...Vit E + Esp = Parut Jerawat 90% semakin pudar.....I Love Shaklee"



Hah, teruja x baca?? Tu baru 5 tuu.. sebenarnya ada banyak feedback yg saya baca dari mereka yg dah menggunakan Vitamin E + ESP. Tapi xlaratlah nak crop satu2 gambar... cukuplah 5 tu yerrr.

So apa lagi, sempena promosi Vitamin E bulan June ini, baiklah adik2 kakak2 maness semua rebut peluang ini. Tak rugi beli untuk pelaburan diri sendiri, betul tak???

Selamat mencuba!!




Ainul...
"Working-at-home-mother"


Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~







Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com


sms/whatsapp: +6013-6971176



Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.