Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Thursday, 12 June 2014

Written on

S.O.H.O. Impianku

Actually, saya tengah susukan baby sekarang ni... hehe ~

Tapi tiba2 saya mcm nk keluar kan fikiran ini ke taman2...

Maka button google ku tekan, mencari2 imej Small Office Home Office di Garden, tapi takde satu pun yg menepati citarasa....

Konsep S.O.H.O IDAMAN saya adalah:

1) White + Green concept
2) A lot of glass/mirror to see outside
3) Garden just around d corner
4) Simple
5) Complete - near toilet, bed, have space to perform Solat, small pantry to have tea, coffee etc
6) Can't easily seen by public - sbb saya nk free, no wear tudung, wear office attire yg cantik2 :P

hihi...

Jom visualize!!







Ok, ini sahaja yg mampu ku tulis di saat baby ku sedang menyusu (xdelah baby sgt pun, dh 2yrs++ pun).

Waakhirun kalam, berniagalah, kerana sesungguhnya 9/10 sumber rezeki ada dalam perniagaan....

Pasti ada barakahnya!!



Ainul...
"Working-at-home-mother"


Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~







Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com


sms/whatsapp: +6013-6971176


Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.