Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Saturday, 5 July 2014

Written on

Shopping Sendiri di Website Shaklee!

Alhamdulillah, khusus buat customer2 saya juga para pembaca blog ainuldzuha.com... anda kini sudah boleh membuat pembelian sendiri di website Shaklee2u.com.my!

Apa yang pasti, ianya lebih SENANG, SELAMAT & PANTAS!!

Ya, anda pasti teruja terutama golongan2 seperti di bawah:

1) Anda yang malas nak pm2 saya or msg bertanyakan set apa yang sesuai untuk anda

2) Anda yang takut ditipu oleh Distirbutor; "hurm, kalau aku bank in duit kat dia ni, betul ke aku akan dpt brg?"

3) Anda yang tak suka banyak sangat 'Birokrasi' - "Nanti aku msg Distributor ni, dia akan bgtau vitamin sekian2, pastu aku kena bank in duit kat dia, pastu nak tunggu dia buat order dr Shaklee pulak, Sure makan masa 2-3 hari."

>> Hah, sekarang anda boleh shopping sendiri, boleh beli sendiri & buat pembayaran sendiri direct pada Shaklee menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit. Mudah kan!! Tidak perlu bayar kepada Distributor Shaklee untuk mereka buat order untuk anda....

esell dari Shaklee khas buat customer2 tersayang :)


Camner?? Suka x? Suka x? Saya suka... saya suka.... saya suka!!

Ok, antara set2 yang anda boleh Shopping sendiri di website Shaklee boleh rujuk jadual di bawah:


As a teaser... anda boleh cuba shopping "Set Mengandung Asas Shaklee" dgn click link di bawah:

Set Mengandung Asas Shaklee

Apa yang pasti, setiap CLICK & PEMBELIAN yang anda buat dari blog ainuldzuha.com, anda LAYAK mendapat konsultansi & cara makan vitamin secara PERCUMA!!

Selamat Mencuba!!




Ainul...
"Working-at-home-mother"


Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~







Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.