Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Saturday, 29 November 2014

Written on

Angelina Jolie vs Ainul Shahrazad??

Wah wah..

Bukan main lagi tajuk entry kali ni.

Sebenarnya ni bukan post utk perasan yer, ni post utk penjelasan.  Haha, lawak x??

Baru2 ni, bila saya upload few gambar saya di FB, ada rakan2 yg komen kata muka saya mcm Angelina Jolie versi pakai tudung.

Adush, Angelina Jolie tu pun saya tak kenal siapa orangnya....

Bila dh beberapa org berkata demikian,  saya pun mulalah google nak tgk camner rupa si Angelina Jolie yg org dok kata sama mcm saya...

Ok, bila google...barulah kenal bagaimana rupa si Angelina Jolie ni.

Hurm, dr pandangan mata saya ni, xde lah rupa sgt pun dgn si Angie ni.

Dia jauh lebih cantik, ok...

Saya?? Cukuplah suami je yg kata saya cantik, org lain tgk tak cantik pun xpe...

Saya pun belek lah gambar si Angie, apa yg buat org kata muka kami sama.

Sampailah adik saya sendiri yg buat perbandingan dgn gambar di bawah:


Saya kiri sekali, 2 seterusnya adalah si Angie ni.

Actually, part bibir je yg mungkin agak sama. And ada few angle bila saya ambil gambar, yg nmpk iras2 sahaja...

Tapi kalau tgk saya in real, xde lah rupa sgt pun...



Hah, ini lah dia si Angelina Jolie...  (Fuh, mmg cun. Saya suka perwatakan perempuan begini, nampak garang dan kerek sikit).

Ni muka saya yg mungkin ada kot rupa si Angie ni:





Dan paling tak tahan... Suami saya tiba2 whatsapp bila saya send gambar dgn anak2 (di atas) dan tanya:

"asal bibir besar?? Mcm Angelina Jolie.. "

Huh... Abg ni saja je tau!!

Apapun... Saya adalah saya. Dan kalau tgk in real, mmg xde rupa si Angie ni tau. Camera angle / trick je...

In shaaAllah,  lepas bersalin ni, saya akan dapatkan berat badan 45kg. Yeah, days my aim target!

Hah, time tu, kita tgk...Masih ada rupa lg X dgn si Angie ni :p

Ok, saja je nak bicara santai arini... Tgh nk menghadap mood closing Shaklee di bulan November. 

December nanti, in shaaAllah saya dan anak2 akak ke Dubai. Bercuti di sana.

Nantikan cerita2 menarik kami di sana.

Oh ye, walaupun jasad di Dubai, tapi Business Shaklee saya tetap on yer. Saya still berkongsi, coaching Anak cucu,  dan entertain customer2 saya. Kata bisness online kan?  Semuanya di hujung jari...

So stay tune ~


Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.