Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Monday, 1 December 2014

Written on

Kisah Percintaan Di Padang Pasir

Pagi tadi,  saya dapat whatsapp dari Hubby...

Beliau send gambar percutian kami semasa pergi ke Dessert Safari., Dubai.

....dan beliau sertakan sekali caption:

"Kisah Percintaan Di Padang Pasir"

Haha, lawak abang ni. Mcm tahu2 je saya tgh bersemangat untuk memulakan misi di bulan December ini :p

Apapun, terima kasih kerana telah menceriakan hati isterimu yg sedang merinduimu...

Gambar tersebut telah pun selamat saya jadikan wall paper handphone Sony saya :)



...dan paling best, bulan December ini juga, Shaklee buat double promotion:

🍁 Beli 6 Vitamin C SR,  percuma 1

🍁 Beli 6 Vitamin E, percuma 1

Dan kedua2 vitamin ini adalah vitamin wajib utk wanita yg nak kulit cantik bak puteri. Hah, jgn tak tahu...

Menyesal u kalau x grab promo ni cepat2...

Ok, cepat whatsapp saya kalau nak.harga super duper jimat!!! ⚡



Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

1 comments:

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.