Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Wednesday, 17 December 2014

Written on

Model Abaya Dubai @ Naif Souq

Alhamdulillah... Hari ni, masuk hari ke-7 kami di Dubai.

Adush,masih xde masa nak tulis entry hari ke - 2, 3, 4, 5 & 6 di Dubai.

Sabar yer semua ~

Ni nak Update sikit je.. Hari ni...saya, ibu n anak2 berpeluang ke Naif Souq atau Naif Market (souq = market). Kami pergi naik teksi dr Emirates Grand Hotel (masa ni, suami saya bekerja, jadi kami je anak beranak yg keluar).

Fuh, kat sini..Mmg boleh jadi rambang mata tgk jubah 2 yg dijual tau!

Kalau setakat bawa RM1K, rasanya mmg x cukup. Hehe...

Since kami pun x bawa duit banyak, jadi X dpt lah kami shopping banyak (bagus juga. Hihi). Dan susah jugak nak shopping di kala terpaksa handle anak2 sekali. Ngeee ~

Ok, jom layan gambar. Tak larat lah saya nak type bnyk2 :p


Ini lah dia Naif Souq

Anak2 dah ajak balik, padahal baru je 1 jam kami di sini :(

Kedai2 sekitar Naif. Ni mcm ala2 Masjid India dan Jalan TAR

Otw pulang ke hotel, semua tertidur keletihan.  Siannya anak2 ummi..

Ok,  kami sempat sambar 7 Abaya.

- 2 utk ibu
- 5 utk kami adik beradik perempuan 

Nak tgk abaya2 nyer?? Mmg murah, rugi X bawa duit banyak. Separuh harga dari di Malaysia ok??

Ok, jom tgk model Abaya Dubai ni :p

Jubah 1

Jubah 2

Jubah 3

Jubah 4

Jubah 5

Jubah 6

Jubah 7

Cantik2 kan?? Cer teka mana satu utk.saya?? Hehe...

Oklah, sehingga berjumpa lagi...


Sekian...



Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

3 comments:

  1. Hi sapa nak order set ibu dan anak for raya lets order now.. yg pasti gojes raya nanti sedondon dgn anak 😍😍😍😍😍😍😍 ada 18 warna ibu2 boleh pilih ibu and anak

    Salam friends,
    Have a look at this gorgeous collections of abayas..hurry.. Pre Orders open Shipping all.. Looking for UAE abaya? Grab this latest design now...

    🌹PRE ORDER/READY STOCK UAE ABAYA
    🌹AVAILABLE SIZE S(52),M(54),L(56),XL(58),XXL(60)

    🔹Includes matching chiffon shawl
    🔹100% Imported from UAE

    Whatsapp
    http://www.wasap.my/+60182455226

    Dont forget to tag
    ig: @abaya_lovenini

    FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM ---->

    https://www.instagram.com/abaya_lovenini/

    fb page:love branded @abayasaudiarabian

    https://www.facebook.com/abayabylovenini/

    Fb:abaya love nini

    https://www.facebook.com/1loveniniey

    whenever upload ur photo in FB/ig 😘😘

    Thanks and we appreciate ur support 😘😘💖💖

    #abayabylovenini

    ReplyDelete
  2. Numerous online abaya stores, otherwise called abaya boutiques, give estimate graphs on their sites. Cheap Jersey Hijabs

    ReplyDelete
  3. يجب أن أعترف أن رسالتك رائعة. لقد قضيت الكثير من وقت فراغي في قراءة المحتوى الخاص بك. شكرا جزيلا! وإذا كنت بحاجة عبايات ٢٠٢٠ ثم اتصل بنا!

    ReplyDelete

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.