Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Wednesday, 17 December 2014

Written on

Model Abaya Dubai @ Naif Souq

Alhamdulillah... Hari ni, masuk hari ke-7 kami di Dubai.

Adush,masih xde masa nak tulis entry hari ke - 2, 3, 4, 5 & 6 di Dubai.

Sabar yer semua ~

Ni nak Update sikit je.. Hari ni...saya, ibu n anak2 berpeluang ke Naif Souq atau Naif Market (souq = market). Kami pergi naik teksi dr Emirates Grand Hotel (masa ni, suami saya bekerja, jadi kami je anak beranak yg keluar).

Fuh, kat sini..Mmg boleh jadi rambang mata tgk jubah 2 yg dijual tau!

Kalau setakat bawa RM1K, rasanya mmg x cukup. Hehe...

Since kami pun x bawa duit banyak, jadi X dpt lah kami shopping banyak (bagus juga. Hihi). Dan susah jugak nak shopping di kala terpaksa handle anak2 sekali. Ngeee ~

Ok, jom layan gambar. Tak larat lah saya nak type bnyk2 :p


Ini lah dia Naif Souq

Anak2 dah ajak balik, padahal baru je 1 jam kami di sini :(

Kedai2 sekitar Naif. Ni mcm ala2 Masjid India dan Jalan TAR

Otw pulang ke hotel, semua tertidur keletihan.  Siannya anak2 ummi..

Ok,  kami sempat sambar 7 Abaya.

- 2 utk ibu
- 5 utk kami adik beradik perempuan 

Nak tgk abaya2 nyer?? Mmg murah, rugi X bawa duit banyak. Separuh harga dari di Malaysia ok??

Ok, jom tgk model Abaya Dubai ni :p

Jubah 1

Jubah 2

Jubah 3

Jubah 4

Jubah 5

Jubah 6

Jubah 7

Cantik2 kan?? Cer teka mana satu utk.saya?? Hehe...

Oklah, sehingga berjumpa lagi...


Sekian...



Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

1 comments:

  1. Hi sapa nak order set ibu dan anak for raya lets order now.. yg pasti gojes raya nanti sedondon dgn anak 😍😍😍😍😍😍😍 ada 18 warna ibu2 boleh pilih ibu and anak

    Salam friends,
    Have a look at this gorgeous collections of abayas..hurry.. Pre Orders open Shipping all.. Looking for UAE abaya? Grab this latest design now...

    🌹PRE ORDER/READY STOCK UAE ABAYA
    🌹AVAILABLE SIZE S(52),M(54),L(56),XL(58),XXL(60)

    πŸ”ΉIncludes matching chiffon shawl
    πŸ”Ή100% Imported from UAE

    Whatsapp
    http://www.wasap.my/+60182455226

    Dont forget to tag
    ig: @abaya_lovenini

    FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM ---->

    https://www.instagram.com/abaya_lovenini/

    fb page:love branded @abayasaudiarabian

    https://www.facebook.com/abayabylovenini/

    Fb:abaya love nini

    https://www.facebook.com/1loveniniey

    whenever upload ur photo in FB/ig 😘😘

    Thanks and we appreciate ur support πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’–πŸ’–

    #abayabylovenini

    ReplyDelete

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.