Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Sunday, 26 April 2015

Written on

Bawa Ibu Ke Dubai :)

Ok.. entry kali ni xbnyk tulisan. Sekadar nak share excitement saya bila mana dapat bawa ibu ke Dubai pada December 2014 yg lalu.

In shaa Allah, saya akan bawa ibu sekali lagi ke Dubai pada tahun ini. Dan kali ni, akan bawa bersama ayah pula.

So jom layan gambar2 ibu saya yg comel ni :)

Ketika di KLIA. Semua adik beradik kami tolong hantar. Syg sgt kat korang!! (time ni, kami terserempak dgn ustaz yg selalu masuk tv; adik ustaz rabbani)

Anak2 dalam flight. Time ni belum settle down lagi. Ibu duduk dgn Ammar dan Maya, Fateh duduk dgn saya :)

Si Fateh tgh seronok explore hadiah yg dpt dr emirates :)

Comel kan ibu saya??

Antara makanan yg dihidang dalam flight kami

Ummi dan Fateh :)

Si Fateh ni seronok sgt dapat gambar dgn stewardess Emirates ni

Masa ni kami dalam taxi, otw ke Hotel

Ni driver taxi airport Dubai... perempuan tau, jgn main2

1st day di Dubai..bawa ibu jln2 sekitar hotel

Ibu breakfast di Hotel

Wah.. bukan main ibu bergaya depan kereta mewah Dubai. hehe..

Kami dinner di Persian Restaurant

Best tau jalan kaki sekitar Dubai. Selamat and happening!!

Inilah hotel tempat kami stay; Emirates Grand Hotel

Gambar di Emirates Mall (salah satu shopping terbesar di Dubai)

Emirates Mall lagi :)

Emirates Mall

Emirates Mall

Ni entrance nak masuk Global Village

Di Iran booth

Cute nyer ibu saya ni...

Salah satu stalls di Global Village

Beli madu Yemen 

Dinner di Restoran Arab

Saya dan ibu... ada rupa x?? 

Ibu dgn cucu2 tersayang

Global Village,  Dubai

Tok ibu dan Ammar 

Vogue kan tok ibu kami :)

Borong Abaya di Naif Souq 

Naif Souq = Naif Market

Ok, semoga terhibur melihat gambar2 percutian ibu saya. Saya bahagia sgt bila dpt gembirakan hati ibu...

Tunggu...Kita pergi Dubai sekali lg yer ibu :)


Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.