Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Thursday, 4 June 2015

Written on

Di Sebalik Tabir "The Walking Beauty Project"

Alhamdulillah... syukur pada Allah. Akhirnya berjaya juga saya lancarkan Projek The Walking Beauty.

Projek The Walking Beauty adalah suatu projek yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang sedang tercari2 sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE, FUN tetapi mampu memberi pulangan yang sungguh luar biasa.

Sedikit latar belakang dari projek ini:

Saya mula mendapat IDEA untuk melaksanakan projek ini setelah berbual dgn beberapa anak cucu Shaklee saya..
Saya tanya masalah anak2 mereka dalam bisness Shaklee. Dari perbualan tersebut, saya tahu... RAMAI sebenarnya yg tgh susah. Yang perlukan duit.

Tetapi mereka stuck dalam bisness Shaklee.. Not moving. 

Sebagai Upline, saya perlu EMPATHY dgn masalah anak cucu saya.

Saya yakin dan percaya... ramai anak cucu saya yg SAYANG SHAKLEE.... ramai yg PERCAYA Shaklee boleh beri passive income one day.

Tapi ramai yang TIDAK MAMPU dan cope dgn keadaan sekarang, yg mana ... rata2 dah terlalu ramai SID di FB.

Hanya mereka yg ada advantage sahaja yg mampu bertahan, contohnya Blog dah ramai followers, FB pun dah ramai Followers..

Tetapi bagaimana dgn anak cucu saya yg BARU sahaja nak mulakan Shaklee?? Yang start from ZERO??

Saya nampak.. masalah utama yg ramai hadapi adalah sistem DUPLIKASI. Ramai yg tidak dapat duplicate apa yg upline telah buat...

Upline kata buat blog dan tulis selalu.. ramai buat tapi results tidak sama mcm upline.
Upline kata, update FB selalu, share aktiviti ttg Shaklee, ramai buat tetapi masih tidak dapat nak tarik org masuk Shaklee di bawah kita...
Upline boleh naik rank dgn cepat, tp kenapa kita tak boleh nak Follow upline??

Yes..saya tak salahkan mereka sepenuhnya. Saya faham situasi yg mereka hadapi. Di saat ramai yg dah join Shaklee dan gunakan medium Blog/ FB utk promote Shaklee, we really HAVE TO BE DIFFERENT.

Kita tidak boleh dah focus pada method yg sama dari dulu...

...dan semasa tahajjud, saya doa mohon Allah tunjukkan jalan. Beri saya ilham bagaimana saya dapat bantu anak cucu Shaklee saya.

Akhirnya idea untuk buat projek ini muncul. Alhamdulillah... indahnya tahajjud!

Saya design projek ini PURPOSELY nak bantu semua downlines saya. Sebab saya tahu, masing2 perlukan duit TAPI at the same time, mereka still nak buat Shaklee....

Melalui Projek "The Walking BEauty" ini, apa yang saya BOLEH JAMIN, jika anda follow betul2 setiap guideline yg saya buat:

✔ Anda boleh dapat duit hari2 even anda hanya duduk di rumah
✔ Anda boleh dapat CASH 4 angka sebulan dgn hanya peruntukan 1-2 jam sehari untuk projek ini
✔ Sesiapa yg masuk projek ini, saya JAMIN anda dapat DUPLICATE sistem ini pada anak cucu dgn sgt2 MUDAH!!
✔ Siapa yg betul2 focus pada projek ini, saya JAMIN anda boleh naik rank dgn cepat dalam Shaklee jika follow betul2 apa yg diajar
✔ Dan projek ini juga, MAMPU bangkitkan semula anak2 Shaklee u yg dah jauhhhhh tenggelam dalam Shaklee.

Projek ini sesuai untuk siapa??
1) Untuk anak cucu saya yg perlukan duit tetapi dalam masa yg sama, masih berminat nak buat Shaklee...
>> saya faham, mungkin Shaklee bisness anda lambat nak grow, sbb tu anda switch pada bisness lain seperti bisness tudung, bisness emas, bisness drop ship dsb. Anda pun perlukan duit hari2 untuk makan minum, utk teruskan kehidupan.. tp nak tunggu bonus Shaklee stabil, mmg susah kan?? Jadi anda SESUAI untuk masuk PROGRAM ini.

2) Projek ini juga sesuai untuk anda yang dah jadi LEADER tapi menghadapi masalah dgn anak2 yg dah lemau atau give up dgn Shaklee bisness. In shaa Allah, projek ini mampu BANGKITKAN semula semangat mereka...

3) Projek ini sesuai buat mereka yg sibuk, yg xde masa nak update blog, yg sibuk dgn urusan kerja dan rumahtangga. Dengan join projek ini, anda HANYA peruntukan 1-2 jam SEHARI SAHAJA untuk anda dapat side income dan groom bisness Shaklee anda.

Menariknya Program ini, anda TIDAK PERLU sebut perkataan SHAKLEE pun, tetapi bisness Shaklee anda tetap aummmmmm. Bunyi menarik kan??

Dan apa yg saya boleh jamin... dengan join projek ini, anda sudah tidak perlu khuatir dgn persoalan...

"Mcm mana saya nak guide org2 yg berminat join Shaklee under saya di bawah projek ini??"

>> Jgn risau, jgn bimbang...Sistem Projek ini, sangat SIMPLE & MUDAH untuk di ikuti. Senang sgt nak Duplicate!!

Ok, nanti saya cerita panjang lagi yer ~

Stay tune....

 

 
Ketika proses video shooting di jalankan




Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.