Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Thursday, 26 March 2015

Written on

Umrah Ziarah Percuma December ini!

Alhamdulillah....

Tahun ni, saya berpeluang sekali lagi melancong ke International trip 100% PERCUMA di bawah tajaan Shaklee.

Ada 2 pilihan samada ingin ke:

1) Italy - pada November 2015

atau

2) Umrah/ Ziarah Abu Dhabi - pada December 2015

.... dan in shaa Allah, saya memilih Umrah! Ini lah yg saya nanti2kan selama 2 tahun. Dah 2 tahun saya plan nak pergi umrah bersama suami, tetapi asyik tertangguh je. (kerana suami saya selalu out station, dan ada masa, saya pula baru dapat baby).

Apapun syukur sgt2 kerana Allah beri peluang kali kedua buat saya dan suami utk mendapat tajaan PERCUMA melanconng ke luar negara.

2014: Kami dapat melancong ke USA (Los Angeles & San Fransisco)
2015: Kami dapat memilih trip Ziarah/ Umrah (Abu Dhabi - Madinah - Mekah)

Alhamdulillah, terima kasih ya Allah!





Ni utk mereka yg memilih trip Umrah/ Ziarah :)






Ni bagi mereka yg memilih Trip ke Italy.

Saya tak rasa rugi sangat tak pilih Italy sebab saya dah pernah pergi dahulu :P

Ya Allah, izinkan aku untuk menjadi tetamu pada bulan 12 ini....



Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Read More

Share on Facebook



 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.