Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Tuesday, 23 April 2019

Written on

Banyak Ke Vitamins Shaklee Yang Perlu Makan?

Banyak ke vitamins Shaklee ni?

Ish xde lah. Ada 27 jenis je.

And bukan semua kena makan. It depends on the body's need.

Those 27 vitamins adalah:

1- Vitamin C SR
2- Vitamin E
3- Carotomax
4- Peppermint Ginger
5- Garlic
6- Ostematrix
7- Vitalea
8- Alfalfa
9- Lecithin
10- B Complex
11- Omega
12- Nutriferon
13- Vivix
14- DTX
15- GLA
16- Vitamin C chewable
17- Mealshakes
18- Performance Orange
19- ESP
20- Vitalea for kids
21- Phytocol
22- Herblax
23- Zinc
24- Collagen
25- CoQ-trol
26- Cinch shake
27- Cinch tea

Frankly speaking, out of 27 list ni, semua saya dah try. Hehehe.

Termasuklah utk kanak2 punye (curi anak punye 🤣)

- vit c chewable
- meal shakes
- Vitalea for kids

Tak takut ke effect buah pinggang?

Hurm, mungkin saya akan takut kalau consume brand lain.

But not for Shaklee. Sbb Shaklee ada Landmark Study!

Kajian Jangka Panjang yg sgt2 powerful!

Kajian yg tunjukkan, mereka yg consume Shaklee lebih 15 tahun mempunyai tahap kesihatan (darah, jantung etc) yg lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement atau yg ambik other supplement.

And this #LandmarkStudy was only done by Shaklee. No other supplement company lain yg berani utk buat kajian ini.

So can you imagine how amazing Shaklee supplement is??

"Change Brand Can Change Your Life"

Sekarang baru saya faham maksud frasa ini .... 😊


Antara Vitamins yg saya consume sejak register Shaklee tahun 2012. Dan saya masih consume ketiga2 ini pada tahun 2019




Ainul...
"Working-at-home-mother"

Ketahuilah, hidup sentiasa ada pilihan, maka berusahalah mencari pilihan yang terbaik utk kehidupan kita ~






Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)


sms/whatsapp: +6013-6971176

Read More

Share on Facebook



 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.