Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Sunday, 28 July 2013

Written on

Bila Anak Perempuanku Ber 'Shawl'.....

Ok... ini angkara auntie2 dia.



Patutlah bila ditanya:

"Sumayyah suka balik rumah opah ker, or rumah Tok Bu?"

"Rumah To Bu...rumah tok bu ada auntie Tiera, ada Cik Mie, ada Cik Sya..."

Yang si Ammar pulak, suka balik rumah Opah nyer sebab dia ada geng kwn2 lelaki di sana esp Farees.


Hah, yang di tgh tulah Farees, their cousin (gambar di rumah Opah). Memang best friend betullah dgn si Ammar ni



Ok, mari saya perkenalkan siapakah gerangan 3 orang auntie yang suka make up anak dara ku...

Tada...

Inilah barisan jelitawan adik2ku..tp opps, semua dh TAK available ok? Yang kiri sekali dh bertunang, yg di tgh tu baru saja kawin, dan yg di hujung tu si "tudung hitam plain"...ehem ehem...biar tuan badan jawab sendiri. hehehe...

Ok, mari kita lihat hasil auntie2 Sumayyah ni make over herself with d shawl!!




Dan yang paling tak tahan...mereka pun make over my son! Eeee...geram I tgk!


See..what happened to my baby!

Ini gambar sebenar seorang baby boy yang comel!

Oklah..saja jer share di blog. Hujung2 minggu begini, kita baca yang santai2 jer lah yer...

Nanti saya post yang lain pulak...

Sehingga berjumpa lagi. Thanks for reading my blog!


Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka dgn hanya duduk di rumah.....





Hubungi saya:


Pn Ainul Shahrazad
Shaklee Independent Distributor (ID No: 867597)
ainul83@yahoo.com
+60136971176

Share on Facebook



Share this case:

0 comments:

Post a Comment

 

Ainul Dzuha

Shaklee Independent Distributor

ID: 867597

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapore

Contact

Untuk sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat, hubungi saya (Call, SMS, Whatsapp) di 013-6971176

Follow by Email

Dikuasakan

Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my.